Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


12 лютого 2020 року

У співпраці з Одеською обласною державною адміністрацією на виконання доручення голови Максима Васильовича Куцого 12 лютого 2020 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України була проведене навчання голів районних державних адміністрацій Одеської області на тему: «Механізми забезпечення ефективності діяльності органів публічної влади».

Зустріч розпочав директор Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, Іжа Микола Михайлович, який розповів про основну місію Інституту, завдання та можливості співпраці. Далі всебічно освітив питання оптимізації функцій і повноважень органів публічної влади в контексті реформування державного управління та відповів на численні запитання український політик, народний депутат України 3-г, 6-го і 7-го скликання Гриневецький Сергій Рафаїлович.

Фінансово-економічні питання, які виникають в процесі децентралізації влади, були обговорені доцентом кафедри економічної та фінансової політики інституту, кандидатом наук з державного управління, доцентом Голинською Олесею Володимирівною.

Структуру та послідовність дій посадовців на державній службі в питання проєктно-орієнтованого управління висвітлила завідувач кафедри проектного менеджменту інституту, доктор наук з державного управління, професор Безверхнюк Тетяна Миколаївна.

Зустріч завершилась розглядом питань взаємодії правоохоронних органів та підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій з місцевими органами влади в умовах децентралізації публічної влади в Україні, в якій взяли участь заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області, полковник поліції Махотін Сергій Петрович та заступник начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Одеській області, полковник служби цивільного захисту Яловий Микола Миколайович.

Начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О. обговорила з головами організацію проведення у 2020 році підвищення кваліфікації державних службовців регіону.

Учасники зустрічі подякували спікерам та організаторам і висловили сподівання щодо продовження такої форми навчання.

Фотогалерея