Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


25 листопада 2020 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у III Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Теорія та практика публічного управління та адміністрування у XXI сторіччі. Захід, що було проведено в онлайн режимі, організовано НАДУ при Президентові України спільно з Департаментом молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

У заході взяли участь та виступили т.в.о. президента НАДУ при Президентові України Анатолій Савков, голова підкомітету з питань організації державної влади, державної служби, служби в органах місцевого самоврядування, державних символів, нагород Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Корнієнко, міністр КМУ, к. н. держ. упр. Олег Немчінов, голова НАДС канд. психол. наук, доцент Наталія Алюшина, голова Ради молодих вчених МОН України, д. ю. н., доцент Олеся Ващук та інші.

Метою конференції є активізація участі молодих вчених в обговоренні новітніх підходів до розв’язання актуальних проблем теорії та практики публічного управління в умовах сучасних викликів, сприяння впровадженню результатів досліджень у практику державного управління та місцевого самоврядування