Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


22 жовтня відбулося розширене засідання кафедри економічної та фінансової політики, на якому присутні заслухали результати дослідження Катерини Войтович на тему «Розвиток ресурсного забезпечення регіонів України в умовах децентралізації: концептуальні засади» (науковий керівник – к.держ.упр., доцент Олеся Голинська). Розширене засідання було присвячене визначенню актуальності, ступеню новизни, обґрунтованості, наукової та практичної цінності представленої дисертації.

На засіданні головував д.держ. упр., професор Сєргєй Саханєнко, функції секретаря виконувала к.держ.упр., доцент Катерина Ровинська.

Завідувач кафедри, д.держ.упр., професор Микола Миколайчук, зазначив, що «….цей важливий захід відбувається в продовження кафедрального обговорення, проведеного 03 вересня ц.р. - за його результатами дослідження було визнане таким, що підлягає подальшому походженню за затвердженою в Інституті процедурою».

Дисертація викликала чималий інтерес - в її обговоренні брали участь 29 вчених кафедри економічної та фінансової політики, кафедри державознавства і права а також запрошені з інших кафедр знані фахівці в галузі ресурсного забезпечення діяльності регіонів та територій.

6 докторів та 11 кандидатів наук з державного управління конструктивно обговорили питання, пов’язані з імплементацією одержаних результатів в практику регіонального управління, а також важливість представлених висновків з огляду на етап завершення реформи адміністративно-територіального устрою в Україні, пов’язаний, зокрема, із формуванням нових меж районів та громад.