Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


13 листопада відбулися загальні збори трудового колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України у дистанційному режимі з використанням сервісу Google Meet. Збори відбулися за ініціативою профспілкового комітету за погодженням з адміністрацією закладу.

На зборах було розглянуто питання «Про Указ Президента України від 05 листопада 2020 року № 487/2020 «Про впорядкування використання об'єктів державної власності, що перебувають в управлінні Державного управління справами», згідно з яким Національна академія та її регіональні інститути передані до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Головував на зборах голова профкому Яценко В.А., в обговоренні порядку денного взяли участь: член профкому, перший заступник директора Попов М.П., професор Ахламов А.Г., доцент Ровинська К.І., начальник відділу Гулєвич А.Ю., аспірант денної форми навчання Рогульський О.І., голова громадської організації «Нова еліта нації – асоціація випускників програм з державного управління, публічного управління та адміністрування, менеджменту та керівників проектів» Давтян С.Г., завідувачка кафедри Безверхнюк Т.М. та директор інституту Іжа М.М.

За підсумками зборів було ухвалено звернення трудового колективу інституту до вищого керівництва держави та керівників центральних органів державної влади стосовно подальшого функціонування Національної академії та її регіональних інститутів державного управління як самостійних закладів вищої освіти з особливими умовами навчання працівників для органів державного управління та місцевого самоврядування (звернення додається).

Звернення