Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Цього року він припадає на 1 листопада. Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики згідно з Указом Президента України «Про День працівника соціальної сфери» від 13 квітня 1999 року № 374/99.

Це свято, яке по праву належить тим, хто проявляє милосердя та створює добро не тільки зі службового обов’язку, але й за покликом душі.

Кожного дня соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров’ям, плануванням сім’ї, особистими та груповими конфліктами, з проблемами працевлаштування, соціальною і професійною адаптацією різних категорій населення, профілактикою асоціативної поведінки, здійсненням правосуддя тощо.

День працівника соціальної сфери є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, котрі забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

ВСІ ТЕПЛІ СЛОВА ПОДЯКИ, КВІТИ ТА НАГОРОДИ - ПРАЦІВНИКАМ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!!!

За сумлінну працю, професійну майстерність, вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері соціального захисту та з нагоди професійного свята зичим – міцного здоров’я, миру і наснаги для такої не легкої, але важливої справи.

Зі святом шановні колеги!