Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


19 жовтня 2020 року відбулись організаційні збори з аспірантами першого року заочної форми навчання.

На зустрічі були присутні перший заступник директора М.П. Попов, який звернувся з вітальним словом від імені директора інституту М.М. Іжі та побажав молодим науковцям набуття нових знань, наполегливості, самоконтролю, плідної праці та вчасного захисту дисертаційних робіт.

Начальник відділу з координації наукової роботи та докторантури І.В. Матвєєнко поінформувала аспірантів про особливості освітньо-наукової програми, загальний план її виконання та особливості організації навчального процесу на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти.

Окрема увага була приділена організації наукової роботи в інституті, важливості опублікування результатів наукових досліджень у фахових наукових виданнях України та у періодичних наукових виданнях інших держав, які входять до Організації економічного співробітництва та розвитку та/або Європейського Союзу.

Аспіранти були ознайомлені з Декларацією про дотримання академічної доброчесності інституту, правилами внутрішнього розпорядку, протипожежної безпеки та проживання у гуртожитку.

Фотогалерея