Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


08 жовтня 2020 року студентами-активістами на чолі з головою студентського самоврядування Іриною Гук, за підтримки відділів комунікацій та міжнародного співробітництва, організовано та проведено квест для першокурсників інституту.

Традиційний адаптаційний захід для перших курсів денної форми навчання у цьому році був присвячений 25-річчю заснування інституту.

Перший заступник директора М.П. Попов побажав учасникам заходу позитивних емоцій.

Для учасників було розроблено 10 обов’язкових локація, та одну додаткову, де можна було отримати індивідуальний подарунок за найкраще фото. Адаптуватись гравцям на локаціях допомагали студенти старших курсів – наставники команд.

Проходження всіх локацій учасниками дало змогу привернути їх увагу до історії розвитку інституту, міжнародних зв’язків, а також виявити їх кмітливість, фізичну підготовку, командну роботу та творчі здібності. Саме завдяки управлінським талантам та згуртованості, учасники квесту змогли подолати всі перешкоди та налагодити командну роботу.

Дружня атмосфера, що панувала в ході проходження квесту, перевершила всі очікування. Захід проходив жваво, учасники із задоволенням брались до вирішення чергового завдання на шляху до перемоги. Переможці отримали пам’ятні подарунки та сувеніри на згадку.

Фотогалерея