Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


24 січня 2020 року




24 січня 2020 року відбулись урочисті збори з нагоди вручення дипломів випускникам факультету публічного управління та адміністрування.

Цього року дипломи отримали 400 магістрів, з них 49 випускників отримали дипломи з відзнакою.

На заході були присутні: директор інституту Микола Іжа, його заступники, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники, співробітники інституту. Також у врученні дипломів взяли участь почесні гості: керівник апарату Одеської обласної державної адміністрації Денис Мусієнко, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло, голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський, начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби Володимир Мельник, директор Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради Євгенія Абрамова, директор Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Олена Китайська, начальник управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Одеській області Володимир Дятловський, член Громадської ради інституту Сергій Гриневецький, голова Федерації профспілок Одеської області В’ячеслав Буратинський, керівник відділення Національної служби посередництва і примирення в Одеській області Олександр Шрамков та директор Інституту проблем ринку та економіко-екологічних досліджень Національної академії наук України Буркинський Борис Володимирович.

Захід розпочався із виконання Державного Гімну України.

Директор інституту, Микола Іжа, привітав випускників та зазначив, що від професіоналізму, моральних якостей, досвіду та ділової активності випускників багато в чому залежить досягнення конкретного результату розвитку нашої держави, що є основою підвищення якості життя громадян. Також Микола Михайлович зачитав вітання від Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова та т.в.о. президента Національної академії державного управління при Президентові України Анатолія Савкова. Також за дорученням т.в.о. президента НАДУ при Президентові України директор інституту вручив Почесну грамоту Анастасії Трофименко – заступнику начальника відділу профорієнтації та конкурсного відбору, а також випускниці вечірньої форми навчання.

З вітальним словом до випускників звернувся Денис Мусієнко, керівник апарату Одеської обласної державної адміністрації та вручив Почесну грамоту Ларисі Курносенко, доценту кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук.

Також випускників привітав Юрій Дімчогло, заступник голови Одеської обласної ради. Він нагородив Почесними грамотами Віктора Комаровського, доцента кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою та Світлану Фурман, начальника відділу організації освітнього процесу.

Володимир Клюцевський, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації привітав випускників із закінченням навчання та нагородив Почесними грамотами за значний внесок з підготовки управлінських кадрів для публічних органів влади Херсонської області Анатолія Ахламова, завідувача кафедри економічної та фінансової політики та Світлану Козуліну, доцента кафедри державознавства і права.

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко побажала випускникам успіхів у кар’єрному зростанні та вручила Почесні грамоти Миколаївської обласної ради Юрію Пігарєву, завідувачу кафедри електронного урядування та інформаційних систем та Ігорю Тітову, начальнику відділу дистанційного навчання та інформатизації.

Також з вітальними промовами до випускників звернулися начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби Володимир Мельник та член Громадської ради інституту Сергій Гриневецький.

Після оголошення деканом факультету Ігорем Куспляком Наказу про випуск магістрів, директор інституту особисто вручив дипломи з відзнакою. Випускникам з Вінницької області та інших регіонів України диплом вручив перший заступник директора Микола Попов. Випускникам з Миколаївської області – голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко. Володимир Клюцевський, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації вручив дипломи випускникам з Херсонської області. Випускникам денної, вечірньої та заочної з елементами дистанційної форм навчання з Одеської області дипломи вручив заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло. Випускникам заочної форми навчання з Одеської області – директор департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради Євгенія Абрамова та керівник апарату Одеської обласної державної адміністрації Денис Мусієнко.

Присутніх вітали колектив трубачів Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової та вокальний ансамбль «Злагода» Авангардівського будинку культури.

Бажаємо всім випускникам творчого натхнення, життєвої енергії, добра та злагоди!

Фотогалерея