Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


27 лютого 2020 року 161 державний службовець Одещини підвищував кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Формування позитивного іміджу органів державної влади: основні принципи етики посадовців», серед яких представники Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Головного управління Держпраці в Одеській області та інших органів публічної влади.

Під час навчання проведено заняття за актуальними темами: «Політична етика як нормативна структура ідентичності та основа національної єдності», «Методи формування кредиту довіри до представника органу публічної влади через публічний виступ. Шляхи формування та підтримки позитивного іміджу місцевої влади», «Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади» та «Формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади через взаємодію з громадськістю. Захист персональних даних».

Заняття проводили науковці інституту: кандидати політичних наук Лілія Яковлева та Андрій Крупник, кандидати наук з державного управління Наталія Привалова та Ганна Панченко, кандидат педагогічних наук Юлія Євстюніна і кандидат філософських наук Оганісян Михайло.

З метою практичного спрямування до участі у семінарі було залучено керівника платформи для розпорядників інформації «ВашіДані» – Анатолія Пазичука.

По завершенні занять слухачі курсу отримали сертифікати та подякували за корисну інформацію, що було надано під час навчального процесу.

У 2020 році запрацював потужний інформаційний майданчик для посадовців органів публічної влади України, відкриття і роботу якого ініційовано НАДС – Портал управління знаннями (pdp.nads.gov.ua), який надає безоплатний доступ до каталогу інформаційних послуг у сфері професійного навчання та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Саме у такий спосіб переважна більшість слухачів курсу і дізналися про можливість підвищення кваліфікації.

Фотогалерея