Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В інституті проведено підвищення кваліфікації державних службовців за спеціальною короткостроковою програмою «Актуальні питання державного управління».

132 державних службовці Одещини підвищували кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Актуальні питання державного уаправління».

Під час навчання проведено заняття за актуальними темами: «Забезпечення ефективності управлінської діяльності в органах публічної влади щодо соціально-економічного розвитку території», «Робота в команді щодо досягнення спільної мети», «Державно-управлінські, економіко-правові та соціально-психологічні аспекти управлінської діяльності крізь призму асоціації України з ЄС» та «Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади».

Заняття проводили науковці інституту Людмила Приходченко, Наталія Колісніченко, Наталія Привалова, Валентина Кривцова, Наталія Кадук, Михайло Оганісян та Ганна Панченко.

По завершенні занять слухачі курсу отримали сертифікати та подякували за корисну інформацію, що було надано під час навчального процесу.

Фотогалерея