Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Студент факультету публічне управління та адміністрування в Парламенті Угорщини прийняв участь у проекті «Книга Добра»

Дмитро Чуприна, студент першого курсу факультету публічного управління та адміністрування, у рамках Міжнародного соціального проекту «Книга Добра» був запрошений стати Послом Добра та Миру і відвідати Угорщину для передачі Книги Добра в Президентську бібліотеку Угорщини.

«Книга Добра» – це масштабний міжнародний соціальний проект, який мандрує світом та об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою –відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Це Книга про Україну, про українців і про майбутнє, яка містить у собі щире та нерафіноване добро.

Виготовляли унікальне видання у майстерні Центру української культури м. Таллінн. Його зшивали із черпаного паперу, що виготовлений вручну із привезених з України клаптиків тканини з одягу авторів творчих робіт та із зерен рослин. Цей папір може зберігатися більше тисячі років.

У створенні «Книги Добра» взяли участь більше 500 тисяч дітей та дорослих з усіх куточків України. 350 переможців попередніх етапів міжнародного соціального проекту «Книга Добра» мали змогу бути в складі української делегації та передавати примірники Книги в найбільші бібліотеки світу. Унікальний примірник «Книга Добра» вже зберігається у бібліотеці Ватикану, Туреччини, Литви, Латвії, Естонії, Румунії та України.

Представниця української національної меншини в Парламенті Угорщини Брігіта Суперак та Державний секретар Міклош Шолтес зустрілися із послами добра і миру з різних куточків України в рамках проекту «Книга Добра».

Також державне самоврядування українців Угорщини гостинно зустріло юних послів добра і миру з України!

Президентський Палац, зала прийомів Президента, Президентська бібліотека, Угорщина. Офіційна передача Книги Добра в Президентську бібліотеку.

Дякуємо Дмитру за активність.

Давайте творити добро разом!

Фотогалерея