Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представниця інституту взяла участь у офіційному відкритті пам’ятного символу "Виноградна лоза" до грузинського свята Гіоргоба

22 листопада 2019 року начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна взяла участь у офіційному відкритті пам’ятного символу "Виноградна лоза" до грузинського свята Гіоргоба, днів вшанування святого Георгія. Відкриття пам’ятного знаку "Виноградна лоза" у Парку культури та відпочинку імені Горького стало символом довгого життя та міцної дружби, якими грузинська спільнота завжди щиро ділиться з одеситами та Україною.

На заході були присутні представники органів публічної влади Одещини та дипломатичного корпусу, грузинська діаспора, громадськість.

Захід розпочався вітальним словом Консула Торніке Берекашвілі, який запросив почесних гостей заходу Віталія Свічинського, заступника голови Одеської облдержадміністрації, Юрія Дімчогло, заступника голови Одеської обласної ради, перерізати червону стрічку та офіційно відкрити пам’ятний символ.

Слід зазначити, що між інститутом та Консульством Грузії в м. Одеса ще влітку 2019 року був підписаний меморандум про співпрацю, яка на разі активно розвивається. Адже Одеса завжди була центром міжнародного співробітництва, тут живе і розвивається багато національностей. Потужна спільнота Грузії в Одесі завдяки розвитку культурної дипломатії, допомагає робити наше місто та країну ще сильнішими, єднає народи та забезпечує мир та спокій.

Фотогалерея