Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Вечірка на честь Дня студентів


07 листопада 2019 року у нічному клубі «Atlantic» відбулась вечірка з нагоди Дня студентів. Незвичності цьому заходу надала його благодійна складова: 10% вартості проданих квитків та кошти від проведеного аукціону передано на підтримку Михайлівської спеціалізованої школи-інтернату.

Партнерами заходу виступили: Генеральне консульство Грузії в м. Одеса, Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор'я та нижнього Дунаю, Центру надання адміністративних послуг Одеської міської ради, благодійний проект-театр «Опера во благо», ТОВ «Perfect cakes», ТОВ Мarina MGsweet, школа-студія краси Наталії Гладкої, студія краси «Beauty eyes», школа козацького бойового мистецтва «ШТОРМ», Владислав Кущенко та Белла Мальнева, а також студентське самоврядування ДРІДУ НАДУ при Президентові України. Лот від грузинської діаспори презентувала яскравою піснею грузинська співачка Крісті Шушадзе.

Для гостей заходу студенти Центру культури Олена Мущак, Олена Важницька, Дар’я Попова, Олександра Згорська, Михайло Терехов, Єлизавета Літінська, Анастасія Гончар, Юлія Попова, Кирило Пирожок, Ангеліна Салазкіна, Арина Семененко та Інеса Яковенко разом із музикантами Микитою Узуном та Іллєю Колєсовим підготували вокально-інструментальні номери під керівництвом Олександра Піщанського. Масштабні хореографічні номери, підготовані під керівництво Єлизавети Золоткової презентували Євгенія Шпак, Ангеліна Салазкіна, Діана Чернега, Ея-Анастасія Копанська, Денис Коробка, Катерина Бордюжа, Аліна Попушой, Володимир Пилін, Мирослава Мальцева, Роман Нестеренко, Єлизавета Глазкова та Дар’я Гіжиця.

Ще однією особливістю цьогорічного заходу стала лотерея з призами від партнерів заходу за номерами квитків. Переможці лотереї отримали солодкі подарунки від випускниці інституту і засновниці ТОВ «Мarina MGsweet» Назаренко Марини та студента інституту, засновника ТОВ «Perfect cakes» Владислава Пилипенка; сертифікати на захопливу екскурсію до Центру надання адміністративних послуг Одеської міської ради під керівництвом начальника Малиновського ЦНАП Дениса Кравченко; відвідування генеральної репетиції та прохід за лаштунки від спів засновниці благодійного проекту-театру «Опера во благо» Катерини Мись; сертифікат на 4 індивідуальні заняття від керівника вокальної студії Центру культури слухачів інституту Олександра Піщанського та 2 заняття з бойового гопака від представника школи козацького бойового мистецтва «ШТОРМ», студента інституту Михайла Жолобка.

Захід проведено активом студентського самоврядуванням інституту за підтримки відділу комунікацій.

Ми раді відзначити, що захід відвідали декани факультетів, куратори груп, викладачі та співробітники інституту, а також студенти, слухачі та випускники.

Фотогалерея