Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Зустріч з Яковом Гоппом у рамках спільного освітнього проекту-лекторію інституту та бібліотеки № 1 ім. Е. Багрицького «Відверті розмови за чашкою кави»


17 жовтня в рамках спільного проекту інституту та Бібліотеки №1 «Відверті розмови за чашкою кави» відбулась зустріч студентів з відомим актором, ведучим телепрограми «Одеса готує обід» та блогером Яковом Гоппом.
Вже традиційно захід відкрила завідувач бібліотеки № 1 ім. Е. Багрицького Ірина Гіндіна, яка представила гостя та коротко розповіла про талановиту людину з цікавим життєвим шляхом.
Яков Гопп розповів про досвід участі у найпопулярнішому гумористичному проекті дев’яностих років «Джентльмен-шоу», роботу у театрі, власні проекти та гастролі, ілюструючи свою розповідь фрагментами з кінострічок та телепередач. Окрему увагу Яков приділив розвитку сучасного українського кіно та театру, розповівши про позитивні зміни та нові можливості, які з’явились у митців завдяки державній політиці, спрямованої на підтримку української культури.
Також Яков радо поділився зі студентами власними спогадами про цікаві й маловідомі сторінки з історії Одеси. Він – живий приклад того, як патріотизм та беззаперечна любов до рідної землі стає основною складовою успіху.

Фотогалерея