Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


На базі Одеської облдержадміністрації проведено семінари з підвищення кваліфікації керівників структурних підрозділів апарату, департаментів та управлінь.


У поточному році інститутом започатковано новий напрямок роботи щодо підвищення рівня професійної компетентності керівного складу органів публічної влади за однією із найважливіших тем, що стосується запобігання проявам корупції в органах публічної влади. Відповідно до плану роботи 26 вересня та 2 жовтня проведено семінари, в яких взяли участь 40 державних службовців 1-5 груп оплати праці.
Для проведення занять були залученні кращі викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України. З метою практичного спрямування навчального процесу для проведення занять також була зарошена начальник відділу протидії корупції Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, підполковник поліції Маланчук Оксана Григорівна.
В рамках семінару проведено заняття за такими темами: «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції», «Запобігання корупції та етика публічного управління. Громадський контроль як елемент етичної інфраструктури у діяльності органів публічної влади» та «Механізми подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади».
Інтерактивна форма роботи зі слухачами та актуальні питання, рекомендовані для вивчення центральними органами влади викликали чималу зацікавленість у всіх присутніх.
По завершенні навчального процесу слухачі отримали сертифікати та подякували керівництву інституту, організаторам і викладачам семінару за надану інформацію, яка буде використовуватися у подальшому в роботі з метою запобігання корупції в органах влади. Окрема вдячність керівництву Одеської обласної державної адміністрації та працівникам відділу з питань кадрового менеджменту та професіоналізації персоналу управління з питань персоналу апарату облдержадміністрації за плідну співпрацю щодо організації навчальних заходів з підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області.
Інформацію необхідно розмістити у розділі веб-сайту ОРІДУ «Новини управління ПКК» (інформація у е-вигляді розміщена за адресою: папка № 42, папка «Сайт ОРИГУ», папка «САЙТ 26.09-02.10.2019».

Фотогалерея