Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В ОРІДУ НАДУ при Президентові України продовжується цикл одноденних семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області за темою «Запобігання корупції в органах публічної влади»


Відповідно до плану-графіка 24 вересня поточного року проведено одноденний семінар для державних службовців Головного управління державної міграційної служби в Одеській області та Південного офісу Державної аудиторської служби України. Всього у семінарі взяли участь 40 осіб.
Викладачі інституту, які були запрошені для проведення занять в рамках семінару обговорювали зі слухачами актуальні питання з державної політики України у сфері протидії корупції, та теоретико-правових основ поняття корупції. Чималу зацікавленість слухачів викликали заняття, під час яких розглядався міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції та питання етики публічного управлінця. Також під час семінару обговорено питання механізмів подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади.
По завершенні навчального процесу слухачі отримали сертифікати та подякували керівництву, організаторам і викладачам семінару за проведення семінару на високому професійному рівні.
Інформацію необхідно розмістити у розділі веб-сайту ОРІДУ «Новини управління ПКК» (інформація у е-вигляді розміщена за адресою: папка № 42, папка «Сайт ОРИГУ», папка «САЙТ 24.09.2019».

Фотогалерея