Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту відвідав урочистий прийом з нагоди 70-ї річниці утворення КНР

26 вересня 2019 року у готелі «Брістоль» відбувся урочистий прийом з нагоди 70-річного ювілею заснування Китайської Народної Республіки. Участь у заході, що проводився Генеральним консульством КНР в Одесі, взяли директор інституту Микола Іжа, начальниця відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова та доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв.
Після виконання гімнів Китаю та України з промовою до гостей свята завернувся Генеральний консул КНР в Одесі Сун Ліцюнь. Дипломат підкреслив, що утворення держави у 1949 році мало величезне значення для всього китайського народу та відзначив, що Китайська Народна Республіка за роки свого існування з відсталої аграрної країни перетворилася на одного зі світових лідерів. Досягнення сучасного Китаю було продемонстровано у невеличкому відео сюжеті «Китайська мрія».
З українського боку з вітальними промовами виступили: в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло, заступник Одеського міського голови Павло Вугельман, т.в.о. представника МЗС України в Одесі Сергій Орлов та голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв.
Микола Іжа особисто привітав пана Сун Ліцюня з національним святом, побажав успіхів у професійній діяльності та висловив сподівання на успішне продовження двосторонніх контактів інституту з Генеральним консульством КНР в Одесі.



Фотогалерея