Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Кожен український захисник зі своєю родиною заслуговує на нашу повагу та турботу

21 вересня на відпочинок і реабілітацію в Грузію (Батумі) відлетіла родина захисника України Віталія Жихайлова з Саратського району. Все це стало можливим завдяки активній співпраці ОРІДУ НАДУ при Президентові України, Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю, Консульства Грузії в м.Одеса. Родину захисника України запросили на відпочинок і реабілітацію Благодійний фонд «Аліло-2015» (Батумі, Грузія) та Державна служба у справах ветеранів Грузії. Завдяки злагодженій співпраці державних організацій, громадськості та дипломатичного корпусу, вдалося оперативно отримати всі необхідні документи та придбати квитки.
Для інституту підтримка цього заходу особливо важлива, оскільки дружина захисника України працює в Михайлівській школі-інтернат Саратського району, з якою інститут співпрацює вже понад 10 років.
Сім’я Жигайлових відпочиватиме в Грузії з 21 по 28 вересня. Для гостей вже підготована велика патріотична та культурно-пізнавальна програма на території Автономної республіки Аджарія (Грузія).
Зазначимо, що грузинська сторона завжди підтримує Україну в прагненні до незалежності і відновленні територіальної цілісності. А такі заходи посилюють наші добросусідські відносини та є справжнім прикладом «народної дипломатії».



Фотогалерея