Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У вересні 2019 року

У Відділі підвищення кваліфікації кадрів завершено проведення циклу спеціальних короткострокових програм з підвищення кваліфікації 53 державних службовців Головного управління статистики в Одеській області.
9 вересня проведено спеціальну короткострокову програму за темою: «Професіоналізм державних службовців: теоретичний аналіз та засади формування» для 11 державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» та «В» вищезазначеного управління.
До проведення занять було залучено провідних викладачів інституту та спеціалістів-практиків: Оганісяна Михайла Сергійовича - доцента кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидата філософських наук, доцента; Ковалевську Анастасію Володимирівну – доцента кафедри української та іноземних мов ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидата філологічних наук; Шматоваленко Людмилу Сергіївну – завідувача сектору організації семінарів за договорами відділу ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Решетника Володимира Миколайовича – головного спеціаліста відділу контролю міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України.
В межах спеціальної короткострокової програми слухачі ознайомились з такими питаннями як: «Етико-психологічні проблеми прийняття інновацій як елемент формування іміджу установи», «Декларування доходів державних службовців як засіб попередження корупції», «Імідж управлінця як концентрована комунікація: типи, базові методи побудови, підтримки, маніпуляції», «Розвиток державної мовної політики. Ділова українська мова в органах публічної влади».
Державні службовці мали змогу отримати та оновити базові знання з ділової української мови, необхідні для роботи у сфері публічної влади, забезпечити розуміння основ функціонування офіційно-ділового стилю в сучасних умовах, сформувати вміння спілкуватися, дотримуючись стилістичних норм офіційно-ділового стилю.
Тренінг «Імідж управлінця як концентрована комунікація: типи, базові методи побудови, підтримки, маніпуляції» визвав бурхливі емоції у слухачів семінару, всі активно висловлювали свої думки та пропозиції.
За результатами спеціальної короткострокової програми слухачі отримали сертифікати встановленого зразка та високо оцінили навчальний процес: «Державні службовці Головного управління статистики в Одеській області висловлюють подяку викладачам інституту за вміння викладати та високу кваліфікацію педагогів. Все доступно, креативно, сучасно. Щира вдячність за професіоналізм та відданість своїй професії. Кожен викладач залишив у нас позитивні емоції. Велика подяка за вашу працю!».



Фотогалерея