Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту відвідали Єврейський Культурний Центр «Beit Grand»

19 вересня 2019 року представники відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова та Дар’я Сусліна відвідали захід, організований Генеральним Консульством Республіки Туреччина в Одесі разом з Одеською регіональною асоціацією євреїв – колишніх в’язнів гетто та нацистських концтаборів. Захід, що проходив на базі Єврейського культурного центру «Бейт-Гранд», був присвячений вшануванню пам’яті жертв трагедії єврейського народу під час Голокосту та благородності Праведників народів світу ? тих, хто допомагав їм вижити.
На почату заходу присутніх привітали Генеральний консул Туреччини в Одесі Садін Айїлдиз та Голова Одеської регіональної асоціації євреїв – колишніх в’язнів гетто та нацистських концтаборів Роман Шварцман. Гостям був запропонований перегляд документальної стрічки «Турецький паспорт», що присвячена історіям турецьких дипломатів, які, ризикуючи своїм життям, врятували багатьох євреїв в роки Другої Світової війни.
По завершенню заходу представники відділу міжнародного співробітництва від імені директора інституту Миколи Іжі висловили свої співчуття представникам єврейської діаспори та подякували за запрошення Генеральному Консулу Туреччини в Одесі.



Фотогалерея