Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В інституті пройшли загальні збори трудового колективу


12 вересня в інституті відбулись загальні збори трудового колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
До складу президії зборів було обрано директора інституту Миколу Іжу, першого заступника директора Миколу Попова, доцента кафедри державознавства і права Катерину Ровинську та доцента кафедри гуманітарних і соціально-політичних наук Володимира Яценко. Після обрання президії зборів директор інституту вручив наступні відзнаки співробітникам інституту: Почесні грамоти Одеської обласної державної адміністрації отримали доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Наталія Піроженко та начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна; Почесною грамотою інституту відзначено провідного фахівця сектору організації семінарів за договором відділу підвищення кваліфікації кадрів Олену Зубареву; а також, за сумлінну і віддану працю Подяку інституту отримав доцент кафедри менеджменту організацій Сергій Майданюк.
Під час зборів, згідно до затвердженого порядку денного, було розглянуто звіт директора інституту про роботу закладу та завдання колективу щодо забезпечення освітньо-наукового процесу у 2019-2020 навчальному році. Для обговорення звіту слово взяли перший заступник директора Микола Попов, доцент кафедри державознавства і права Катерина Ровинська, декан факультету публічного управління та адміністрування Ігор Куспляк, завідувачка кафедри української та іноземних мов Наталія Колісніченко, та голова профспілкового комітету, доцент кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук Володимир Яценко. Після обговорення звіту, під час якого було внесено пропозиції визнати задовільною роботу керівника закладу у 2018-2019 навчальному році, членів лічильної комісії – начальник редакційно-видавничого відділу Олександра Патика, провідного фахівця відділу документообігу та контролю Людмилу Горбулінську, старшого викладача кафедри публічного управління та регіоналістики Олену Лесик – було запрошено до президії для голосування та підрахунку голосів.
Наприкінці заходу членами трудового колективу було одностайно ухвалено звіт визнано роботу керівника інституту у 2018-2019 навчальному році задовільною. Директор завершив загальні збори трудового колективу, подякувавши всім присутнім за плідну роботу та побажав всім присутнім енергії та наснаги для реалізації завдань у новому навчальному році.

Фотогалерея