Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


06 вересня 2019 року ОРІДУ НАДУ при Президентові України розпочато цикл одноденних семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області за темою «Запобігання корупції в органах публічної влади»


В Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України щороку проводиться значна робота з підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади з питань запобігання корупції. Відповідно до затвердженого плану-графіка перший семінар у поточному році проведено 6 вересня для державних службовців Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області, в рамках якого взяли участь 20 осіб.
Розкладом занять для слухачів було запропоновано заняття з актуальної тематики, а саме: «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції», «Запобігання корупції та етика публічного управління. Громадський контроль як елемент етичної інфраструктури у діяльності органів публічної влади» та «Механізми подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади».
Заняття провели найкращі викладачі інституту. По завершенні навчального процесу слухачі отримали відповідні сертифікати.
Підвищення кваліфікації посадовців за чим напрямком проводиться за кошти Державного бюджету. Згідно державного контракту підписаного між Нацдержслужбою і Інститутом у 2019 році передбачено надання навчальних послуг 200 службовцям Одещини. Нажаль, у порівнянні з минулими роками, обсяги цієї роботи значно обмежені, а фінансування відчутно скорочено.

Фотогалерея