Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Загальні збори зі слухачами 1 року заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування


Третього вересня в ОРІДУ НАДУ при Президентові України відбулись загальні збори зі слухачами 1 року заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування
На урочистих зборах були присутні: директор інституту Микола Іжа, його заступники, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники, співробітники інституту. Також у заході взяли участь почесні гості: начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби Володимир Мельник та представниця Національної академії державного управління при Президентові України Світлана Рохальчук.
Директор інституту, Микола Іжа, привітав слухачів та щиро побажав їм отримати знання та навички, що допоможуть у кар’єрному зростанні та розвитку регіонів, які вони представляють, здобути нових друзів та отримати яскраві враження від часу проведеного в інституті. Також Микола Михайлович зачитав вітання від Президента України Володимира Зеленського.
До його привітань приєднався начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби Володимир Мельник, який наголосив у свої промові на важливій ролі, яку належить зіграти слухачам факультету у долі країни та закликав до сумлінного навчання.
З вітальним словом виступила головний бухгалтер – начальник управління планування фінансів, бухгалтерського обліку і звітності Національної академії Світлана Рохальчук. Вона зачитала вітання від т.в.о. президента Національної академії державного управління при Президентові України Анатолія Савкова.
Перший заступник директора – Микола Попов – виступив перед першокурсниками з вітальною промовою та розповів про зміст програми, за якою вони опановуватимуть управлінські компетенції. Також зі щирою вітальною промовою до слухачів звернувся заступник директора Микола Кісеолар. Ігор Куспляк, декан факультету публічного управління та адміністрування, у свою чергу звернув увагу слухачів на особливості проходження сесії та вимоги до навчання.

Фотогалерея