Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Аспірант інституту Розмаріцина Наталія пройшла стажування в Апараті Верховної Ради України


З 11 лютого по 19 липня 2019 року аспірант кафедри економічної та фінансової політики Розмаріцина Наталія пройшла стажування за Програмою стажування молоді в Головному організаційному управлінні апарату Верховної Ради України на умовах повного робочого часу. До конкурсного відбору було допущено молодь у віці до 35 років, а учасниками заходу стали 50 осіб з України та 4 представника з Німеччини.
Протягом терміну стажування учасники заходу мали можливість спостерігати за процесом ухвалення рішень на пленарних засіданнях Верховної Ради України; покращити рівень теоретичних знань в сфері законопроектної роботи комітетів та організації і проведенні конференцій, «круглих столів» комітетів та депутатських фракцій; взяти участь у дебатах з відомими громадськими діячами, експертами, політиками, народними депутатами.
Учасники стажування також відвідали державні установи з обмеженим доступом: Кабінет Міністрів України, Національний банк України, Міністерство закордонних справ України, Конституційний Суд України, Національне антикорупційне бюро України та інші.
За результатами стажування всі учасники отримали сертифікати, а представник Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Розмаріцина Н.А. отримала подяку за організацію процесу своєчасного звітування інтернів.

Фотогалерея