Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Урочисте підписання Меморандуму про співпрацю


25 червня 2019 року відбулось урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Консульством Грузії в м. Одеса, Грузинським культурно-освітнім центром «Іверія» та Одеським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.
У заході взяли участь Микола Іжа – директор інституту, доктор політичних наук, професор, Торніке Берекашвілі – Консул-керівник Консульства Грузії у м. Одеса, Шорена Гегешидзе – керівник Грузинського культурно-освітнього центру «Іверія», Тетяна Фольгіна – начальник відділу комунікацій, Наталія Нефьодова – в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва та Анастасія Рокотянська – провідний фахівець кафедри регіональної політики та публічного управління.
Метою підписання Меморандуму про співпрацю є посилення українсько-грузинської співпраці шляхом проведення просвітницької діяльності через спільну організацію інформаційних, благодійних, освітніх та культурних заходів.
Співпраця між інститутом, Консульством Грузії у м. Одеса та Грузинським культурно-освітнім центром «Іверія» розпочалась ще у 2012 році та переросла у тісну співпрацю грузинської діаспори та дипломатичної установи зі студентами та викладачами інституту.
Микола Іжа закцентував увагу на тому, що за роки активної трьохсторонньої співпраці проведено близько 30 спільних заходів у яких брали участь і були співорганізаторами Консульство Грузії в м. Одеса, Грузинський культурно-освітній центр «Іверія» та ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
Торніке Берекашвілі підкреслив, що завдяки налагодженій координації між сторонами-підписантами меморандуму в останні роки значно збільшилась кiлькiсть спiльних заходiв, а співпраця вийшла на новий більше сучасний і конструктивний рівень.
Директор інституту та Консул-керівник Консульства Грузії у м. Одеса висловили сподівання, що підписання меморандуму сприятиме інтелектуальному, освітньому, культурному та моральному розвитку українсько-грузинських молодіжних проектів та обміну кращими практиками.

Фотогалерея