Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Відбувся візит делегації Пекінського Адміністративного Інституту


В період з 15 по 19 червня 2019 року відбувся робочий візит до ОРІДУ НАДУ при Президентові України делегації Пекінського Адміністративного Інституту (далі – ПАІ) у складі з шести осіб на чолі з віце-президентом закладу паном У Бінгом.
16 червня я членів делегації було запрошено на робочу зустріч з керівництвом інституту. Директор закладу Микола Іжа щиро привітав китайських гостей, ознайомив з програмою візиту та висловив сподівання на її успішну реалізацію. Керівник інституту надав інформацію щодо системи підготовки управлінських кадрів в Україні, основні напрямки діяльності Національної академії державного управління та її регіональних інститутів. Микола Іжа особливо наголосив на важливості розвитку міжнародної співпраці та відзначив динамічний розвиток співробітництва з китайськими партнерами.
З 17 по 18 червня представники ПАІ, перший заступник директора Микола Попов та в. о. начальника відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова відвідали міста Вилкове та Ізмаїл. У ході візиту китайські науковці зустрілися з головою Вилківської міської об'єднаної територіальної громади Миколою Дзядзіним, який розповів про результати реформи децентралізації, що позитивно вплинули на розвиток міста. Також, Микола Дзядзін підкреслив активну роботу громади з міжнародними фондами, які сприяють розвитку Дунайського регіону. Під час робочої зустрічі з делегацією Ізмаїльський міський голова Андрій Абрамченко надав інформацію про роботу Ізмаїльської міської ради, реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток міста. Також членам китайської делегації було надано можливість ознайомитися з історичною спадщиною Півдня Одещини та мальовничими куточками Подунав’я.
19 червня відбулася зустріч китайської делегації з прокурором Одеської області – Олегом Жученко. Під час візиту керівник прокуратури привітав гостей, ознайомив китайських науковців зі специфікою діяльності правоохоронних органів та інноваціями в роботі прокуратури Одеської області. У свою чергу доцент кафедри права ПАІ Фу Кіанг виступив з доповіддю щодо удосконалення управлінської діяльності в КНР на засадах верховенства права.
Також 19 червня на базі інституту відбувся «круглий стіл» на тему «Досвід підготовки державних службовців в Україні та Китаї» за участю представників ПАІ, Генерального консульства КНР в Одесі та Представництва МЗС України в Одесі, а також українських та китайських науковців.
По завершенню робочого візиту Микола Іжа щиро подякував всім учасникам китайської делегації за успішну та результативну роботу та висловив сподівання на подальшу реалізацію двосторонньої співпраці в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між закладами-партнерами.

Фотогалерея