Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


На виконання замовлення керівництва Прокуратури Одеської області проведено семінар з підвищення кваліфікації 76-ти державних службовців.


Відповідно до укладених індивідуальних договорів між державними службовцями органів прокуратури Одеської області та Одеським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України 06 червня 2019 року на базі прокуратури Одеської області проведено короткостроковий семінар «Актуальні питання проходження державної служби в органах прокуратури».

Цього дня одночасно підвищували кваліфікацію 76 осіб.

Відкрила семінар начальник відділу роботи з кадрами прокуратури Одеської області Галактіонова О.А., яка у своїй промові наголосила на важливості підвищення рівня професійної компетентності державних службовців, що є необхідною умовою розвитку як європейської держави в цілому, так і кожного посадовця зокрема. Також Ольга Анатоліївна подякувала керівництву інституту, викладачам і організаторам за плідну співпрацю з питань професіоналізації державних службовців органів прокуратури Одеської області.

Відповідно до затвердженої програми викладачами інституту проведено заняття з актуальної тематики, а саме:
- Основні антикорупційні обмеження для державних службовців органів прокуратури;
- Правила ділового спілкування працівників органів прокуратури. Техніки НЛП і профайлінгу для оптимізації професійної комунікації;
- Ділова українська мова;
- Проблемні питання проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

В рамках семінару начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів Липовська С.О. та завідувач сектору організації семінарів за державним замовлення Привалова Н.В. поінформували присутніх про діяльність інституту, відповідали на запитання щодо навчальних послуг, які надаються в межах навчальних програм вишу.

По завершенні занять учасники семінару отримали сертифікати.

До книги відгуків про роботу сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів (завідувач Привалова Н.В.) внесено наступний запис:

«Прокуратура Одеської області висловлює подяку колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України за плідний короткостроковий семінар щодо актуальних питань проходження державної служби в органах прокуратури.

Саморозвиток, постійне підвищення рівня знань та кваліфікації завдяки різним формам навчання є базовими підвалинами у роботі кожного державного службовця.

Такі насичені знаннями інтерактивні навчальні заходи, завдяки взаємній комунікації спікерів та учасників, дозволяють ефективно та швидко засвоювати нові знання та навички, а в подальшому – ефективно використовувати нову інформацію у практичній діяльності.

З повагою,
Начальник відділу роботи з кадрами прокуратури Одеської області
О.А. Галактіонова»

Фотогалерея