Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Участь у заході з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Одеській спеціалізованій школі №75


Начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та старший викладач кафедри проектного менеджменту Катерина Пєклун взяли участь у святковому заході з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, що проходив у Одеській спеціальній школі № 75. Серед гостей заходу були представники акредитованих в Одесі дипломатичних місій, представництва МЗС України в Одесі, Одеської міської ради, громадських організацій, батьки учнів.
Головна мета заходу – привернути увагу суспільства до потреби кожної дитини у просторі для розвитку особистості, увазі та підтримці та об’єднати усіх небайдужих задля допомоги дітям з особливостями психофізичного розвитку.
Керівництво школи підготувало стислий звіт-презентацію із цьогорічними досягненнями школи, одним із яких є працевлаштування учнів, що стало можливим завдяки отриманим навичкам у «Будинку ремесел», який розпочав свою діяльність завдяки реалізації магістерського проекту випускниці ОРІДУ НАДУ при Президентові України Дарина Іллюк.
Дружні стосунки між Інститутом та спеціалізованою школою будуть і надалі зміцнюватися та розширюватися, що сприятиме розвитку духовності студентської та учнівської молоді.

Фотогалерея