Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування проведено семінар «Актуальні питання державного управління і місцевого самоврядування»


В період з 21 по 22 травня 2019 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено короткостроковий семінар за темою «Актуальні питання державного управління і місцевого самоврядування».
Відкрили семінар начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів Липовська С.О. та завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням Привалова Н.В., які поінформували присутніх про діяльність Інституту та відділу підвищення кваліфікації кадрів. Особливу увагу було приділено новим умовам вступу до Інституту, перевагам навчання на різних факультетах інституту.
Під час семінару проведено заняття за актуальною тематикою, а саме:
- Забезпечення ефективності управлінської діяльності в органах публічної влади щодо соціально-економічного розвитку території;
- Державно-управлінські, економіко-правові та соціально-психологічні аспекти управлінської діяльності крізь призму асоціації України з ЄС;
- Механізми взаємовідносин органів публічної влади в умовах децентралізації щодо розвитку території;
- Управління персоналом в органах місцевої влади: проблеми, зміст і завдання;
- Фінансово-економічна діяльність органу місцевої влади як запорука сталого розвитку громади;
- Робота в команді щодо досягнення спільної мети;
- Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади;
- Механізми узгодження державної та місцевих стратегій розвитку. Участь громадськості у формуванні та реалізації стратегії місцевого розвитку.
В роботі семінару взяли участь кращі викладачі інституту.
З метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації кадрів до участі у семінарі та проведенні занять також були запрошені начальник Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби України в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній республіці Крим та м. Севастополі Мельник В.І.; начальник відділу аналітичної роботи управління організаційної та аналітичної роботи апарату Одеської обласної ради Орлова А.І. та доцент кафедри психології та загальнонаукових дисциплін Одеського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, кандидат психологічних наук Рєпнова Т.П.
По завершенні семінару учасники отримали відповідні сертифікати.
Слухачі високо оцінили рівень організації та проведення семінару та подякували викладачам за цікаву, актуальну та корисну інформацію, яка буде корисною у подальшому при виконанні посадових функцій.

Фотогалерея