Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Делегація інституту відвідала Університет м. Бєлосток


З 19 по 26 травня 2019 року делегація ОРІДУ НАДУ при Президентові України з 8 осіб перебувала в Університеті м. Бєлосток (Польща) з метою участі у ІІІ польсько-українській школі права, що проводилася в рамках реалізації Договору про співробітництво між закладами-партнерами. До складу делегації увійшли: доцент кафедри менеджменту організацій Наталя Акименко, доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв, аспіранти та студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій.
Програмою весняної школи були передбачені лекції з питань конституційного устрою Республіки Польща, кримінального та фінансового права, функціонування адміністрації на різних рівнях, а також інтерактивні заняття. Українські учасники мали можливість познайомитися з особливостями навчального процесу в Університеті м. Бєлосток, який налічує 12000 студентів та є найбільшим закладом вищої освіти на сході Польщі. Також для делегації було проведено екскурсію до музею біолого-хімічного факультету, що містить рідкісні експонати зібрані науковцями закладу.
25 травня під час урочистого закриття весняної школи уповноважений ректора польського ЗВО з питань співпраці з університетами Східної Європи професор Ярослав Матвєюк вручив усім учасникам сертифікати та наголосив на позитивних результатах двосторонньої співпраці, що триває з 2017 року. Керівники української делегації подякували організаторам за гостинний прийом та запросили польських колег відвідати Одесу у вересні 2019 року. Сторонами було досягнуто домовленостей щодо продовження організації спільних комунікативних заходів, а також реалізації академічних обмінів за участю науково-педагогічних працівників і публікації наукових статей.
Під час перебування в Польщі представники інституту ознайомилися з історико-культурними пам’ятками міста Бєлосток, а також відвідали столицю країни – Варшаву.

Фотогалерея