Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представник інституту взяв участь в урочистому заході за участю представників Латвійської Республіки


21 травня 2019 року в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова на запрошення Одеської обласної державної адміністрації взяла участь у заході під час якого було підписано Угоду про співробітництво між Одеською облдержадміністрацією та Радою розвитку Відземського регіону планування Латвійської Республіки. Захід, що був організований Департаментом інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва ООДА, проводився на базі Будинку прийомів Одеської обласної ради.
Розпочав церемонію підписання вітальним словом заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Колебошин, який подякував Латвіїї за те, що вона завжди залишається надійним партнером у підтримці територіальної цілісності і суверенітету української держави. В свою чергу, присутніх привітав Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс та голова Ради розвитку Відземського регіону планування Латвійської Республіки Хардійс Вентс, які також підкреслили потенціал двостороннього взаємовигідного співробітництва.
Модераторами зустрічі були директор Департаменту інвестицій міжнародного, міжрегіонального співробітництва ООДА Євгенія Волинець та керівник КП «Бюро регіонального розвитку» Олег Копитчук.
Після вітальних промов з обох сторін Сергій Колебошин разом з Хардійсом Вентсом підписали Угоду про співробітництво.
Під час заходу також обговорювали напрями співробітництва та розвиток відносин не лише у торгово-економічній, інвестиційній, туристичній, медичній, енергетичній сферах, а також в освітній. Наталія Нефьодова обговорила з представниками латвійської делегації можливі напрями співпраці та подякувала кервіництву за запрошення від імені директора інституту Миколи Їжі.

Фотогалерея