Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Зустріч з Оленою Балабою


У рамках спільного освітнього проекту-лекторію інституту та бібліотеки № 1 ім. Е. Багрицького «Відверті розмови за чашкою кави»
У читальній залі бібліотеки інституту в рамках проекту «Відверті розмови за чашкою кави» студенти, аспіранти та співробітники інституту зустрілись із журналістом та блогером Оленою Балабою.
Вже традиційно захід відкрила завідувач бібліотеки № 1 ім. Е. Багрицького Ірина Гіндіна, яка представила гостю та коротко розповіла про основні напрями її діяльності та цікаві моменти із життя пані Олени.
Олена Балаба – керівник кризового медіа центру Одеси, блогер та, перш за все, талановитий журналіст. На думку Олени, гарний матеріал повинне нести в собі певний посил та базуватися виключно на достовірній інформації, саме тому вона неодноразово знаходилась в гущі подій, нерідко ризикуючи здоров’ям та безпекою.
Під час зустрічі значна увага була приділена питанню ведення сторінок в соціальних мережах: визначенню цільової аудиторії, роботі з групами, підбором контенту, рекомендаціям щодо написання постів. Також підіймалися питання щодо перевірки достовірності інформації, оскільки у теперішній час колосальної швидкості передачі і поширення даних це питання є питанням інформаційної безпеки особистості, суспільства і навіть держави…
Присутні активно долучились до обговорення цілої низки зазначених питань. Наприкінці заходу учасники, що мали додаткові питання до пані Олени, залишились та продовжили спілкування.
Захід організований відділом комунікацій за підтримки деканатів факультетів, відділу координації наукової роботи та докторантури та бібліотеки інституту.

Фотогалерея