Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представник інституту відвідав офіційний прийом організований Генеральним консульством Республіки Польща в Одесі


13 травня 2019 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на базі кафедри проектного менеджменту стартував ІІ Міжнародного науково-практичний семінар «ПРОСТОРОВЕ ПЛАНУВАННЯ ПРИМОРСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ: ДОСВІД ПОЛЬЩІ ТА УКРАЇНИ В РОЗВИТКУ КУРОРТНО-ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ».
На початку роботи семінару гостей заходу привітав директор ОРІДУ НАДУ Микола Іжа побажавши учасникам плідної роботи і нових знань, нових зустрічей у майбутньому.Почесний гість заходу аташе Генерального консульства Республіки Польща в Одесі Лукаш Вінни, також долучився до привітань, підкресливши принципову важливість співпраці України та Польщі у туристичній сфері, а отже, і важливість обговорюваних на семінарі тем. Очільник польської делегації – завідувач кафедри фізичної географії і формування навколишнього середовища Гданьського університету, професор Маріуш Кістовський – також відзначив актуальність питань, розгляду яких присвячено семінар, щиро подякував за запрошення і високий рівень організації науково-практичного-заходу.
Модератором дискусії виступила завідувач кафедри проектного менеджменту професор, доктор наук з державного управління Тетяна Безверхнюк.
У пленарному засіданні семінару взяли участь:
Томаш Міхальські, доцент, доктор габілітований Гданського університету;
Олександр Кучабський, доктор габілітований Гданського університету;
Олександр Шека, начальник управління туризму, курортів та рекреації Одеської обласної державної-адміністрації, аспірант кафедри проектного менеджменту;
Оксана Кузнецова, директор Асоціації «Туризм Одеси»;
Костянтин Бабов, д. мед. н., проф., директор ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України»;
Христина Коєва, керівник Українського державного центру стандартизації та контролю якості природних і преформованих засобів ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ-України»;
Євген Захарченко, керівник Центру ведення Державного кадастру природних лікувальних ресурсів України ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України».
Робота семінару триватиме 4 дні, протягом яких гості заходу зможуть ознайомитися із такими визначними туристичними дестинаціями Одеського регіону як м. Вилкове, Акерманська фортеця, м. Білгород-Дністровський тощо.
Міжнародний науково-практичний семінар проходитиме у форматі круглого столу, виїзних семінарів-практикумів та серії відкритих лекцій від професора Олександра Кучабського та професора Томаша Михальські (Інститут географії Гданського університету, Польща) за концептуальними напрямками: структура місцевого та регіонального управління в Польщі, регіональна політика, місцевий та регіональний розвиток, соціальна політика місцевого самоврядування, оцінка політик регіонального та місцевого самоврядування, менеджмент територій.
Метою науково-практичного семінару є наукове обговорення сучасних методів і технологій просторового планування приморських територій, обмін досвідом науковців і практиків Польщі і України з розвитку курортно-туристичних дестинацій та розроблення практичних рекомендацій органам місцевої влади щодо механізмів управління.

Фотогалерея