Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Підписано Меморандум про співпрацю з Представництвом Уповноваженого в південних областях України


22 квітня 2019 року директор Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Микола Іжа та Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в південних областях Олександр Остапенко підписали Меморандум про співпрацю.
Меморандум про співпрацю забезпечує можливість планового стажування студентів інституту в Представництві Уповноваженого в південних областях України, що дозволяє їм набути практичних навичок у сфері захисту прав і свобод громадян, інформаційної безпеки та сприяти підвищенню правової та інформаційної культури суспільства. Як зазначив представник Уповноваженого, забезпечення реалізації та захист прав людини є сенсом публічної служби, який відповідає принципам розвитку демократії в державі.
Ще одним напрямом співпраці стала правопросвітницька діяльність через спільну організацію та проведення інформаційних, культурних та освітніх заходів, участь у підвищенні кваліфікації публічних службовців, з залученням представника Уповноваженого та працівниками Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та науково-педагогічних працівників інституту.
Передбачено також проведення моніторингу діяльності органів публічної влади, відповідальних за дотримання та реалізацію конституційних прав і свобод людини.

Фотогалерея