Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Студенти інституту долучились до еко-марафону «My green way»


З 20 по 30 березня в інституті відбувся еко-марафон «My green way» за підтримки ГО «Центр Демократичного Розвитку Молоді «Синергія». Еко-марафон проходив між двома міжнародними екологічними акціями — Міжнародним днем Землі та всесвітньою акцією «Година Землі» та складався із низки активностей до яких студенти мали можливість долучитися: лекції «Життя у стилі 5R», перегляд та обговорення науково-популярних фільмів «Мій екологічний слід» та фантастичної стрічку «П’ята хвиля», фотофлешмоб «Моя еко-звичка» та інші.
Нові навички та знання студенти одразу застосовували на практиці, збираючи вторинну сировину. Навколо цієї справи об’єднався весь інститут, тому за цей проміжок часу вдалося зібрати 750 кг макулатури та 50 кг скла. Отримані за вторинну сировину кошти студенти планують витратити на розвиток центру культури студентів.
Марафон завершився творчим вечором «60+», на час якого студенти відмовились від використання електроенергії у будь-якому вигляді. Завдяки участі у заходах, майбутні управлінці розпочали більш відповідально ставитись до проблем навколишнього середовища та відчули, наскільки вагомим є внесок кожної людини у глобальні кліматичні зміни.
Заходи марафону «My green way» проведено відділом комунікацій за підтримки ГО «ЦДРМ «Синергія».

Фотогалерея