Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Урочистий прийом з нагоди Національного свята Греції


25 березня 2019 року в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова взяла участь в урочистому прийомі з нагоди Національного свята Греції. Організатором заходу, який проходив у Будинку прийомів Одеської обласної ради, виступило Генеральне консульство Греції в Одесі.
Гостями заходу також були представники органів публічної влади Півдня України, іноземних дипломатичних місій, ЗВО, духовенства, ЗМІ, а також грецька діаспора в Одесі.
Відкрив урочистий прийом Генеральний консул Греції в Одесі Маріос Ліберопулос, який у своїй промові підкреслив важливість створення незалежної грецької держави для усього грецького народу та відзначив давні тісні зв’язки між його країною та Одесою. Також з вітальними словами до аудиторії звернулися представники органів публічної влади. Концертна програма містила грецькі народні танці та пісні, що створило атмосферу справжнього національного свята.
Наталія Нефьодова від імені директора інституту Миколи Іжі привітала Генерального консула Греції в Одесі з Національним святом та висловила сподівання на продовження двосторонньої співпраці.

Фотогалерея