Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту відвідали урочистий захід з нагоди Міжнародного свята Новруз Байрам


20 березня 2019 року на запрошення Об'єднаного Конгресу Азербайджанців України (далі – ОКАУ) представники інституту відвідали урочистий захід з нагоди Міжнародного свята Новруз Байрам, яке є нерелігійним святом приходу весни за астрономічним сонячним календарем у іранських і тюркських народів. На заході, що відбувався в приміщенні торгівельного центру «Фреш Маркет», були присутні представники: ОКАУ, органів публічної влади Одеської області, дипломатичних місій акредитованих в Одесі, закладів вищої освіти, громадських організацій, національно-культурних товариств та ЗМІ. Від інституту до свята долучилися заступник директора з господарської роботи та розвитку інфраструктури Микола Кісеолар, начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова.
Захід розпочався з вітальних промов керівництва ОКАУ, представників Одеської обласної державної адміністрації, керівників дипломатичних представництв. Також під час свята, що увібрало в себе традиційні цінності азербайджанського народу, лунали пісні у виконанні Народного артиста України, Голови Азербайджанського культурного центру імені Мусліма Магомаєва, Посла Миру – Гурбана Аббасова.
Для гостей свята також було організовано фуд-корт, де були представлені національні страви та традиційні солодощі, з метою ознайомлення з кухнею різних регіонів Азербайджану.
Представники інституту від імені директора Миколи Іжі привітали керівництво ОКАУ зі святом та обговорили подальші напрямки співпраці.

Фото Думская - https://dumskaya.net/news/pahlava-sladkiy-plov-i-vostochnye-tantcy-azerbay-096780/

Фотогалерея