Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту М.М. Іжа провів засідання вченої ради ОРІДУ


19 березня 2019 року директор інституту М.М. Іжа провів чергове засідання вченої ради.
Перед початком розгляду питань керівник апарату Одеської обласної державної адміністрації, випускник інституту І.М. Ткачук поздоровив та вручив Почесну грамоту Кабінету міністрів України С.Г. Давтяну, доценту кафедри публічного управління та регіоналістики, кандидату наук з державного управління. М.М. Іжа тепло поздоровив та вручив диплом кандидата наук з державного управління і квіти Г.І. Куспляк, старшому викладачу кафедри економічної та фінансової політики.
Згідно з порядком денним на засіданні вченої ради було розглянуто наступні питання:
1. Про підсумки роботи державних екзаменаційних комісій за спеціальностями «Публічне управління та адміністрування» і «Менеджмент» у 2019 році.
2. Про роботу кафедри публічного управління та регіоналістики щодо реалізації цілей Стратегії розвитку Національної академії державного управління при Президентові України на 2017-2021 роки за напрямами діяльності.
3. Про хід виконання рішення вченої ради інституту від 11 жовтня 2018 року №229/9-2 «Про підсумки набору слухачів і студентів на навчання до Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України у 2018 році та затвердження плану заходів інституту щодо підготовки і проведення набору слухачів і студентів у 2019 році».
4. Про хід виконання рішення вченої ради від 15 березня 2018 року №223/3-2 «Про роботу кафедри економічної та фінансової політики щодо реалізації цілей Стратегії розвитку Національної академії державного управління при Президентові України на 2017-2021 роки за напрямами діяльності».
5. Про рекомендацію до друку рукописів наукових праць та інші питання.
З розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.

Фотогалерея