Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Інститут став співорганізатором урочистої церемонії нагородження переможців X Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра»


15 березня 2019 року в актовій залі інституту відбулась урочиста церемонія нагородження переможців X Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра». Мета конкурсу – спонукати молодь з обох берегів Дністра вивчати проблеми збереження та відтворення водних ресурсів, дбайливо ставитися до річок і навколишнього середовища загалом, виховати навички бачити красу і творчо відтворювати її.
На заході були присутні: Ірина Овчаренко, Голова Державного агентства водних ресурсів України; Василь Потоп, заступник Уповноваженого Уряду України по реалізації Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова; Світлана Шаталова, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації; Роман Михайлюк, начальник Дністровського басейнового управління водними ресурсами; представники Дністровської комісії, представники басейнової ради Дністра з Молдови та України, представники громадських організацій України і Молдови та інші.
Захід відкрив перший заступник директора Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Микола Попов, який зазначив, що даний конкурс показує, що молодь зараз небайдужа до екології та висловив найтепліші слова вдячності за співпрацю представникам ГО «МАМА-86-Одеса». Саме з цією організацією інститут співпрацює у напрямку екологічного виховання молоді близько 7 років. Приємно відзначити, що студенти і слухачі нашого інституту неодноразово ставали переможцями конкурсу за різними номінаціями.
За 10 років його існування переможцями стали понад 800 учасників. Вперше, за 10 років існування конкурсу, на церемонії нагородження були переможці з Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської, Вінницької та Одеської областей України, а також з Молдови.
Керівництво інституту розуміє необхідність екологічного виховання молоді, що є запорукою сталого розвитку: встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі.

Фотогалерея