Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


14 березня 2019 року


14 березня 2019 року проведено спеціальну короткострокову програму за темою: «Актуальні питання публічного управління» з підвищення кваліфікації 11 державних службовців категорій «Б» та «В» Головного управління статистики в Одеській .
Короткострокову програму відкрила Липовська С.О. – начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ та Шматоваленко Л.С. - завідувач сектору відділу організації семінарів за договорами ОРІДУ НАДУ, які розповіли слухачам про основну місію Інституту, важливість підвищення кваліфікації, права та обов’язки слухачів, про систему надання освітніх послуг, наголосили на основних напрямках роботи під час програми.
У рамках спеціальної короткострокової програми слухачі ознайомились з такими питаннями як: « Риси особистості і поведінка лідера. Функції лідера», «Декларування доходів державних службовців як засіб попередження корупції», «Етична інфраструктура публічної служби як інструмент запобігання корупції», «Розвиток державної мовної політики. Ділова українська мова в органах публічної влади».
До проведення занять було залучено: Приходченко Людмилу Леонідівну – завідувача кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професора; Оганісяна Михайла Сергійовича - доцента кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидата філософських наук, доцента; Решетника Володимира Миколайовича – головного спеціаліста відділу контролю міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України; Шматоваленко Людмилу Сергіївну – завідувача сектору організації семінарів за договорами відділу ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
За результатами спеціальної короткострокової програми слухачі отримали сертифікати встановленого зразка та високо оцінили навчальний процес, про що залишили запис у книзі відгуків: «Державні службовці Головного управління статистики в Одеській області висловлюють велику подяку викладачам інституту за корисні та цікаві лекції і бесіди, а також відділу підвищення кадрів ОРІДУ НАДУ за проведений захід. Бажаємо колективу успіхів та миру».

Фотогалерея