Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту взяли участь у літературно-музичному заході присвяченому 205-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка «Різнобарв’я, різномов’я Кобзаря».


Кожен великий народ має свої знакові постаті. Такою постаттю для нас українців є Тарас Григорович Шевченко. Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичайної долі і неймовірного таланту, що здобула світову славу.
9 березня 2019 року об 11:00 годині відбулося літературно-музичне свято присвячене 205-річниці від дня народження великого українського поета, прозаїка, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка «Різнобарв’я, різномов’я, Кобзаря». Захід пройшов у золотій залі Одеського літературного музею. До зазначеного заходу долучилися співробітники та слухачі інституту на чолі з Фольгіною Тетяною Олександрівною – начальником відділу комунікацій та в.о. начальника бібліотечного відділу. З нагоди святкування 205-ї річниці від дня народження.
На святі виступили учні недільної грузинської школи «Ана-бана» та товариство польської культури ім. Адама Міцкевича, козацький народний хор «Козацьке коло» (керівник Лариса Козловська), хор «Польске квяти» (керівник Світлана Самойленко), переможці телевізійного дитячого конкурсу читців та декламаторів «Зоряна хвиля», які читали поезію Тараса Григоровича Шевченка в перекладах польською, грузинською та єврейською мовою.
Свято відбулося за підтримки громадських організацій «Інтелектуальний форум України», фонд «Дружба», «Фонд дитячих, юнацьких та молодіжних конкурсів», «Одеський дипломатичний клуб» та Одеське відділення Національної спілки журналістів України.

Фотогалерея