Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


2 березня 2019 року


02 березня 2019 року в актовій залі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулись урочисті збори з нагоди випуску магістрів факультету менеджменту та бізнес-технологій.
На урочистих зборах були присутні керівництво інституту, науково-педагогічні працівники, співробітники і студенти інституту. До інституту також завітали почесні гості, серед яких - голови державних екзаменаційних комісій цього року та випускники інституту минулих років: Галина Миколаївна Запша - голова державної екзаменаційної комісії, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту Одеського державного аграрного університету; Дмитро Анатолійович Вербицький -заступник керівника Одеської місцевої прокуратури, радник юстиції; Дмитро Владиславович Усенко - керівник енергозберігаючої компании
«Стройкапиталгруп»; Олена Сергіївна Єгамова - генеральний директор компанії "ДЕСІДО".
Захід розпочався з виконання Державного Гімну України.
За дорученням директора інституту Миколи Михайловича Іжі випускників 2019 року сердечно привітав перший заступник директора інституту кандидат наук з державного управління, доцент Микола Петрович Попов, який вручив 13 найкращим студентам дипломи з відзнакою.
Голова державної екзаменаційної комісії Галина Миколаївна Запша виступила з вітальним словом та вручила дипломи випускникам спеціалізацій «Бізнес-адміністрування» та «Економічна безпека».
Випускникам спеціалізацій «Стратегічні комунікації», «Бізнес-аналітика та управління бізнес-проектами» дипломи магістрів вручив заступник директора Микола Георгійович Кісеолар. Також сердечно привітали випускників завідувач кафедри проектного менеджменту доктор наук з державного управління, професор Тетяна Миколаївна Безверхнюк та завідувач кафедри менеджменту організацій кандидат економічних наук, доцент Наталія Едуардівна Красностанова.
3 нагоди випуску магістрів за активну участь у громадському житті інституту, ініціативність та успіхи в навчанні Почесною грамотою інституту відзначено 7 випускників. У ході заходу щирі слова подяки прозвучали від випускників факультету.
Цього року на факультеті менеджменту та бізнес-технологій дипломи магістрів отримали 76 випускників.
Бажаємо випускникам реалізації задумів, успіхів в обраній справі, любові в серці та мирного неба над головою. У щасливу путь, випускники!

Фотогалерея