Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту відвідали Академію публічного управління Республіки Молдова


01 березня 2019 року заступник начальника відділу з координації наукової роботи та докторантури Ірина Матвєєнко, доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв та аспіранти ОРІДУ НАДУ при Президентові України Оксана Єльчієва та Володимир Кулешов взяли участь у міжнародній конференції «Внесок молодих дослідників у розвиток публічного управління». Науковий форум, що проводився на базі Академії публічного управління Республіки Молдова (м. Кишинів), об’єднав молодих вчених з Молдови, Чехії, Румунії та України.
Представники інституту привітали учасників заходу від імені керівництва, виступили з доповідями та взяли участь у дискусіях з актуальних питань реформування публічного управління, розвитку місцевого самоврядування, становлення громадянського суспільства, європейської інтеграції та міжнародних відносин.
Також українська делегація зустрілася з ректором Академії публічного управління Республіки Молдова Олегом Баланом та проректором з наукової роботи Аурелом Симботяну. Під час зустрічі сторони обговорили можливості розвитку двосторонньої співпраці, зокрема у видавничій та науковій сферах. Було підтверджено готовність щодо подальших публікацій результатів наукових досліджень у спеціалізованих виданнях, а також участі у конференціях, що проводяться закладами-партнерами.

Фотогалерея