Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту взяв участь в урочистому заході, присвяченому 40-річчю політики реформ і відкритості в Китаї


15 лютого 2019 року на запрошення Генерального консульства КНР в Одесі представники інституту відвідали урочисте відкриття фотовиставки, що присвячена 40-річчю політики реформ і відкритості в Китаї. На заході, що відбувався в Одеському музеї західного та східного мистецтва, були присутні директор інституту Микола Іжа, завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів Наталія Привалова та в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова. Гостями заходу також були представники органів публічної влади Півдня України, дипломатичних місій, ЗВО, ЗМІ, а також китайська діаспора в Одесі.
З урочистими промовами з нагоди відкриття виставки виступили Генеральний консул КНР в Одесі пан Сун Ліцюнь, а також представники органів публічної влади Півдня України. Генеральний консул звернув увагу на те, що політика реформ і відкритості не тільки змінила долю китайської нації, а також вплинула на весь світ.
Під час заходу присутні обговорювали фотороботи, представлені на виставці, що розкривають історію досягнень китайських реформ в абсолютно різних галузях – економіці, промисловості, культурі, спорті. До уваги відвідувачів виставки також було запропоновано журнали та книги присвячені реформам Піднебесної. Презентація фотовиставки супроводжувалася живою мелодією традиційного китайського музичного інструменту — Гучжену.
Микола Іжа особисто подякував Генеральному консулу за запрошення та висловив сподівання на подальший розвиток співпраці.


Фотогалерея