Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Інститут отримав технічне обладнання від Генерального консульства КНР в Одесі


11 грудня 2018 року в інституті з робочим візитом перебувала делегація Генерального консульства КНР в Одесі, до складу якої увійшли: Генеральний консул КНР в Одесі Сун Ліцюнь, заступник Генерального консула Чень Юйжун та віце-консул Ван Чі. Метою візиту була участь в урочистій церемонії передачі технічного обладнання, що було придбано китайською дипломатичною установою для ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
Відкрив захід директор інституту Микола Іжа, який відзначив довготривале співробітництво закладу з Генеральним консульством, за сприяння якого було налагоджено професійне партнерство та підписано Меморандум про взаєморозуміння з Пекінським Адміністративним Інститутом. Керівник вишу щиро подякував за надану допомогу та підкреслив, що комп’ютери та інша техніка слугуватимуть подальшому вдосконаленню навчального процесу. Зі свого боку, пан Сун Ліцюнь висловив готовність й надалі розвивати співпрацю з ОРІДУ НАДУ. Дипломат побажав інституту подальшого розвитку, а усім присутнім на церемонії співробітникам успіхів у професійній діяльності. Перший заступник директора інституту Микола Попов також підкреслив важливість співробітництва з китайськими партнерами та поділився своїми враженнями від візиту до КНР, що відбувся з 03 по 08 грудня цього року в рамках співпраці з Пекінським Адміністративним Інститутом.
Після завершення урочистої церемонії керівники установ-партнерів мали можливість поспілкуватися у дружній неформальній атмосфері та окреслити плани щодо подальшого розвитку двосторонніх контактів.

Фотогалерея