Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Урочистий прийом з нагоди Національного Дня Румунії


04 грудня 2018 року на запрошення Генерального консульства Румунії в Одесі представники інституту відвідали урочисті заходи з нагоди Національного Дня Румунії і відзначення 100-річчя Великого Об'єднання.
На заході, що відбувався у Будинку прийомів Одеської обласної ради, були присутні: директор інституту Микола Іжа, завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів Наталія Привалова, доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Степан Давтян, доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв, провідний фахівець відділу комунікацій Наталія Нефьодова. Гостями заходу також були представники: органів публічної влади Півдня України, дипломатичних місій, ЗВО, духовенства, ЗМІ, а також румунська діаспора в Одесі.
З урочистими промовами з нагоди відзначення ювілею утворення держави виступили Генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча, а також представники органів публічної влади. Під час виступу Еміл Рапча, який є дуайєном дипломатичного корпусу в Одесі, особливо наголосив на важливості свята для усього румунського народу та відзначив досягнення країни за останні роки. У свою чергу представники органів публічної влади підкреслили важливість подальшого зміцнення дружніх добросусідських відносин між народами та зазначили, що саме Румунія є прикладом успішної європейської та євроатлантичної інтеграції.
Микола Іжа особисто привітав Генерального консула з нагоди Національного Дня Румунії та висловив сподівання на подальший розвиток співпраці.

Фотогалерея