Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту взяли участь у міжнародній конференції в м. Кишинів


23 листопада 2018 року доцент кафедри державознавства і права Єлизавета Львова та аспірант кафедри економічної та фінансової політики Наталія Розмаріцина взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Консолідація місцевого публічного управління та Європейські перспективи Республіки Молдова», що відбулася в Академії публічного управління Республіки Молдова (м. Кишинів). Ця конференція щорічно проводиться Академією з метою об’єднання провідних учених із закладів вищої освіти Молдови та зарубіжних країн.
Українські науковці виступили з доповідями на пленарному та секційних засіданнях конференції, а також взяли участь у дебатах. Після завершення конференції ректор Академії публічного управління Олег Балан та завідувач кафедри наук управління – керівник оргкомітету Анжела Зеленські висловили подяку доповідачам та урочисто вручили сертифікати про участь у конференції іноземним гостям. Зі свого боку, представники інституту щиро подякували за теплий прийом та чудову організацію усіх заходів. Обидві сторони висловили сподівання на продовження та розвиток двосторонньої академічної співпраці.
Директор департаменту вищої магістерської підготовки Академії Іон Дульські провів для представників інституту екскурсію навчальним корпусом, під час якої вони відвідали музейну експозицію, актову залу, структурні підрозділи та навчальні аудиторії.

Фотогалерея