Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України продовжується цикл одноденних тематичних семінарів за темою «Запобігання корупції в органах публічної влади».
   Відповідно до замовлення органів влади та на виконання затвердженого плану-графіка у жовтні 2018 року проведено вісім одноденних тематичних семінарів, з яких два – у формі виїзних семінарів у Тарутинському та Ананьївському районі, інші проводилися на базі ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
   Під час семінарів підвищили кваліфікацію 270 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області, а саме:
   - 3 жовтня підвищили кваліфікацію 60 посадовців Тарутинського району;
   - 4 жовтня підвищили кваліфікацію 60 посадовців Ананьївського району;
   - 5 жовтня – 25 державних службовців територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області та апарату місцевих судів м. Одеси та Одеської області;
   - 23 і 24 жовтня – всього 50 державних службовців Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області;
   - 25 жовтня – 25 державних службовців Головного територіального управління юстиції в одеській області;
   - 30 і 31 жовтня – всього 50 державних службовців Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.
   Під час відкриття кожного семінару слухачам було надано інформацію про діяльність інституту щодо професіоналізації посадових осіб органів публічної влади, підвищення рівня професійної компетентності посадовців та внутрішній розпорядок роботи в навчальному закладі. Також було роздано інформаційні буклети щодо діяльності інституту.
   В рамках семінарів проведено низку занять з актуальної тематики, а саме: «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції», «Запобігання корупції та етика публічного управління. Громадський контроль як елемент етичної інфраструктури у діяльності органів публічної влади» та «Механізми подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади».
   Заняття були проведені з практичною спрямованістю та розглядом окремих прикладів.
   Слухачі та керівництво органів публічної влади подякували керівництву інституту, організаторам та викладачам за високий професіоналізм, цікаві, корисні, змістовні заняття та важливу інформацію щодо запобігання корупції в органах публічної влади.
   По завершенні семінарів слухачі отримали сертифікати.







Фотогалерея додається.