Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    09 жовтня 2018 року була проведена зустріч Консула-керівника Консульства Грузії у м. Одеса Торніке Берекашвілі зі студентами інституту, під час якої активна молодь мала змогу в неформальній атмосфері поставити питання на актуальні теми.
   Зустріч відбулася у рамках заходу «Не всі герої носять уніформу», що проводився до Дня захисника України. До участі у зустрічі долучилися представник проекту «Мій тато захищає Україну», м. Львів Уляна Флішко, керівник Херсонського грузинського національно-культурного об’єднання «Ілорі» Еліко Маркелія; представник Центру демократичного розвитку молоді «Синергія» (м. Одеса) Лілія Гричулевич та керівник Грузинський культурно-освітній центр «Іверія» (м. Одеса) Шорена Гегешидзе - представники проекту «Діти просять миру».
   Організаторами заходу були представники відділу комунікацій за сприяння деканату факультету менеджменту та бізнес-технологій. Модератори зустрічі заступник начальника відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та представник Центру демократичного розвитку молоді «Синергія» Лілія Гричулевич.
   Серед питань, які розглядалися під час зустрічі були питання щодо умов навчання у закладах вищої освіти в Грузії, наявних програм обмінів студентами, можливості стажування студентів з України на базі органів влади та бізнес сектору Грузії, грузинський досвід впровадження реформ, розвиток туризму, як однієї із найперспективніших сфер економіки та інші.
   По завершенню зустрічі студенти подякували організаторам та підкреслили, що саме Невимушена атмосфера стала запорукою жвавої та відвертої розмови.

Фотогалерея додається.