Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   27 вересня 2018 року в рамках Угоди про співпрацю між кафедрою публічного управління та регіоналістики та Всеукраїнської асоціації сприяння самоорганізації населення було проведено дебати на тему «Причини та наслідки конфліктів під час об’єднання територіальних громад». Модератором дебатів виступив доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, керівник Аналітичного центру Всеукраїнської асоціації сприяння самоорганізації населення, кандидат політичних наук, доцент А.С. Крупник. До заходу долучилися викладачі кафедри, представники асоціації сприяння самоорганізації населення, запрошені експерти, слухачі та студенти.
   Ключовими спікерами виступили доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, к.філос.н, доцент М. Оганісян, аналітик Всеукраїнської асоціації сприяння самоорганізації населення О. Калашнікова, доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, к.держ.упр., доцент С. Давтян, старший викладач кафедри публічного управління та регіоналістики, начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів С. Липовська, регіональний консультант з юридичних питань Одеського регіонального відділення Асоціації міст України та громад Ю. Ямковий, слухачі факультету публічного управління та адміністрування С. Величко, Н. Новак, Є. Литвинюк. В ході дебатів спікерами було окреслено основні практичні проблеми, що виникають в процесі об’єднання територіальних громад.
   Присутніми експертами з дебатованої проблематики виступили професор кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, д.філос.н., професор З.В. Балабаєва, голова Одеського регіонального відділення Асоціації міст України та громад В.Г. Демченко, психолог, конфліктолог-медіатор, керівник Громадської організації «Благодіяння» С.І. Хіль. Під час дискусії присутніми було висловлено особисті думки та погляди на окреслені в ході дебатів проблеми.

Фотогалерея додається.